Oude TV series

Neem eens een kijkje in ons archief van oude tv series die ooit op de Nederlandse televisie zijn geweest. Mocht er iets niet kloppen of mocht je meer informatie hebben? Gebruik dan ons contactformulier om dit aan ons door te geven.

Zeg ‘ns AAA is een van de langstlopende tv series op de Nederlandse televisie geweest van 1980 tot 1993. De serie besloeg 212 afleveringen en werd uitgezonden door de VARA. Met Mien en Koos Dobbelsteen en dokter van der Ploeg werd het altijd een groot feest. Bekijk hier een paar leuke filmpjes van deze serie.

Vrienden voor het leven was een succesvolle Nederlandse sitcom die van 1991 tot en met 1995 door RTL 4 werd uitgezonden. Deze serie is door het succes vele malen herhaald.

Medisch Centrum West geschreven door Hans Galesloot was een populaire Nederlandse dramaserie op televisie, die zich afspeelde in een ziekenhuis. Het werd van 1988 tot 1994 uitgezonden door de TROS. De hoge kijkcijfers variërend van 3,0 tot 4,5 miljoen wekelijkse kijkers zijn tot op heden de hoogste kijkcijfers ooit gehaald door een drama-serie. De TROS stopte er mee in 1994. Andere bekende series waren natuurlijk Onderweg naar Morgen en Ja zuster Nee zuster. Kortom, heel veel oude tv series die je op deze site kunt vinden en waar filmpjes bekeken kunnen worden.

Naast de vele oude en meer recente Nederlandse tv programma’s en series, hebben wij op deze site ook buitenlandse series van vroeger op de site geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan The Young and the RestlessThe Bold and the Beautiful, Dallas en Magnum.

Reacties

5 reacties

  1. Droge Voeding, Kassa 4 en hallo belgiė deze tv serie wil ik nog hebben om ze terug te zien waar kan ik er aan geraken het mag een kopie zijn ook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.