Magnum

Uitgebracht op N/A met acteurs: Randy Meehan, Lacey Coop (imdb cijfer: N/A)

Magnum dvdIn de serie Magnum volgen wij de US Navy SEAL met snor: Thomas Sullivan Magnum IV (Tom Selleck). Magnum woont in een zeer luxe huis (van eigenaar Robin Masters) met zicht op zee en met de naam Robin’s Nest. Robin’s Nest is in beheer van de ietwat stijve Engelsman Jonathan Quayle Higgins III (John Hillerman) die altijd 2 goed getrainde Dobermanns bij zich heeft (Apollo en Zeus). De verhalen van deze serie spelen zich af op het zonnige eiland Oahu (Hawaï). De serie Magnum PI (Private Investigator) bevat humor, drama, romantiek en natuurlijk de nodige actie. Magnum lost iedere aflevering misdaden op en daarbij krijgt hij vaak hulp van zijn Vietnam vrienden: helikopterpiloot Theodore “T.C.” Calvin (acteur Roger E. Mosley) en playboy / clubmanager Oliver Wilbur Richard “Rick” Wright (acteur Larry Manetti).

De tvserie werd voor het eerst uitgezonden op 11 december 1980. De laatste aflevering was te zien op 1 mei 1988. Er zijn in totaal 156 afleveringen gemaakt van Magnum P.I. en deze werden verdeeld over 8 seizoenen.

Magnum Ferrari 308 GTS

Ferrari 308 GTS

Dankzij de rijke Robin Masters heeft Magnum de beschikking over een waanzinnige auto, de Ferrari 308 GTS. Ferrari was populair in de jaren 80 series. Want in de populaire serie Miami Vice zagen we de prachtige witte Ferrari Testarossa. En in Magnum deze bijzondere rode 308 GTS. Voor de echte auto kenners, er werd in de seizoenen van deze serie niet steeds van dezelfde Ferrari gebruik gemaakt. In het 1e seizoen reed Magnum in een 308 GTS uit 1978 (een versie met carburateurs). In het 2e, 3e en gedeeltelijk 4e seizoen reed Magnum in een Ferrari 308 GTSi uit 1980. Daarna werd een 308 GTS QV uit 1984 gebruikt voor de overige afleveringen.

Sharon StonePrachtige dames

Naast prachtige omgevingen, mooie auto’s, helikopters en andere luxe voorwerpen zat de serie ook vol met schone dames. Vaak waren het dames die de hulp inschakelde van Magnum en een enkele keer ontstond dan ook een romance tussen de P.I. en de ‘klant’. In de serie zagen wij bijvoorbeeld Sharon Stone, Shannen Doherty (Beverly Hills 90210), Dana Delany, Annie Potts, Katherine Kelly Lang (Brooke Logan in de soap The Bold and the Beautiful), Mimi Rogers, .

Bedenker Glen A. Larson

De bedenker van de detective serie is Glen A. Larson. Dhr. Larson heeft een zeer bijzondere lijst met tv programma’s op zijn naam staan waar hij als producent, als schrijver en / of als regisseur aan heeft gewerkt. Zo produceerde hij de televisieserie Knight Rider (zowel de 1982 als ook de latere versie van 2008 / 2009) en de serie Team Knight Rider (van 1997). Ook produceerde hij P.S.I. Luv U (1991), Battlestar Galactica (1980 en 1978), Buck Rogers in the 25th Century (1979), The Six Million Dollar Man (1973), Alias Smith and Jones (1971), McCloud (1970) en meer tv-series.

Opmerkelijk

In de serie werd tijdens de eerste seizoenen de stem van Robin Masters ingesproken door Orson Welles! Orson Welles is zeer bekend dankzij de nagenoeg realistische radio-uitzending van The War of the Worlds (1938) en zijn film Citizen Kane uit 1941. Het idee van de Magnum producers was om Orson Welles aan het einde van de serie te onthullen als de zeer geheimzinnige Robin Masters. Echter helaas stierf Orson Welles voor het einde van de serie.

Er waren ook bijzondere gastrollen in deze serie. Zo zagen wij Frank Sinatra als gepensioneerde agent Michael Doheny (Seizoen 7, aflevering 17). Leuk detail, want Frank Sinatra mocht zelf kiezen welke rol hij in de serie wilde spelen. Actrice Angela Lansbury kwam langs in een andere bekende rol, namelijk als Jessica Fletcher (Seizoen 7, aflevering 9).

Magnum 2018

Er is een remake / nieuwe serie in de maak. De acteur Jay Hernandez zal in de huid kruipen van de privédetective Thomas Magnum. Het lijkt er op dat in de nieuwe serie Higgins een vrouw zal zijn (Perdita Weeks speelt Juliet Higgins). En Rick Wright zal worden gespeeld door Zachary Knighton.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Magnum

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Magnum. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Magnum op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Magnum? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Magnum

Magnum DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Magnum?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Magnum

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Magnum (uitgebracht op: N/A).

Magnum

Magnum YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Magnum bekijken? Bekijk op YouTube diverse Magnum filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *