Rad van Fortuin

Uitgebracht op N/A met acteurs: Hans van der Togt, Leontine Ruiters, Gaston Starreveld (imdb cijfer: 3.7)

Het Rad van Fortuin is een dagelijks spelprogramma dat in Nederland werd uitgezonden door RTL4. Het is van oorsprong Amerikaans en is daar bekend onder de naam Wheel of Fortune. Het spelprogramma werd uitgezonden vanaf 1990 begonnen en in 1998 gestopt.

Voormalig RTL 4-programmadirecteur René Oosterman heeft destijds gezegd dat het Rad van Fortuin te weinig kijkers trok en daarom is het Rad van Fortuin uit de programmering van RTL 4 gehaald.

Het programma werd destijds gepresenteerd door Hans van der Togt. De assistenten waren onder andere: Leontine Borsato, Patricia Rietveld of Cindy Pielstroom. Met de bekende en begeleidende stem van Gastong Starreveld.

In 2006 leek het er even op dat het programma met Van der Togt mogelijk zou terugkeren op televisie, ditmaal bij Talpa. Dit is er uiteindelijk nooit van gekomen.
Ter gelegenheid van het 20-jarig jubileum van RTL 4 keerde het Rad van Fortuin in oktober en november 2009 tijdelijk terug op de buis. Carlo Boszhard presenteerde met assistentie van Leontine Borsato vier weken lang op zondagavond nieuwe afleveringen van het Rad van Fortuin.

Themesong Rad van Fortuin

Klik op de afbeelding hieronder om de intromuziek van Rad van Fortuin te bekijken / te beluisten.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Rad van Fortuin

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Rad van Fortuin. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Rad van Fortuin op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Rad van Fortuin? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Rad van Fortuin

Rad van Fortuin DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Rad van Fortuin?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Rad van Fortuin YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Rad van Fortuin bekijken? Bekijk op YouTube diverse Rad van Fortuin filmpjes.

Series direct gerelateerd

Misschien ook interessant

4 gedachten over “Rad van Fortuin

  1. Lange tijd geleden aan meegedaan 1995/1996 super gaaf

  2. jaaaaaaaaaaaaaa da was echt iets om nooit maar dan ook nooit meer te vergeten wa gaaaf dat het was … hahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *