Error OMDB

Sterrenshow

headerafbeelding Sterrenshow

Sterrenshow

De Sterrenshow was een quizprogramma dat destijds van 1984 tot 1986 door de VARA werd uitgezonden. Het programma werd gepresenteerd door Willem Ruis, tevens was hij ook grotendeels de bedenker van de show.

sterrenshowDe VARA had bedacht om de show door heel Nederland live vanuit een grote tent live uit te zenden. Willem Ruis zag daar niet veel in, maar besloot toch om het te gaan proberen. Hij kreeg de kans om het programma verder geheel naar eigen hand te zetten en kreeg daarbij ook een groot budget om dit uit te voeren.

Het spelverloop van de Sterrenshow was best simpel. Koppels konden zich opgeven met een artistieke wens. Dat kon een danser of bijvoorbeeld een goochelaar zijn. Daarbij was niets te gek. Elke show bestond uit drie wensen. Na drie optredens mocht het publiek in de tent kiezen welke koppels doorgingen en welk koppel zou afvallen. De overblijvers speelden de “dozenronde”

Themesong Sterrenshow

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Sterrenshow op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Sterrenshow? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Sterrenshow

Sterrenshow DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Sterrenshow?

koop DVD/Blu ray

Sterrenshow YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Sterrenshow bekijken? Bekijk op YouTube diverse Sterrenshow filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Sterrenshow

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Sterrenshow. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.