Error OMDB

Ron’s Honeymoonquiz

Ron’s Honeymoonquiz

Rons HoneymoonquizRon’s Honeymoonquiz was een Nederlands televisieprogramma waar drie pasgetrouwde stellen het tegen elkaar opnamen in verschillende spelletjes en quizzen. Een zeer bekend spel was de vragenronde met het Zwembad / de Waterwip waarbij 5 familieleden een touw moesten vasthouden en bij een fout antwoord moest 1 familielid weg. Een ander grappig spel was de soepkom waarbij de bruidegom in de lepel moest gaan zitten totdat hij bij veel foute antwoorden in de tomatensoep viel. Het paar dat de show won, mocht daarna de finale spelen. Wanneer deze binnen de tijd werd uitgespeeld wonnen ze luxe huwelijksreis. Onderdeel van deze finale was het beroemde spel met de Toren van Pisa, een echt nagelbijt spel.

Honeymoon QuizDe Honeymoonquiz volgde na een ander succesvol programma, de Showbizzquiz (het televisie debuut van Ron Brandsteder, programma met ook Bella Beer). De quiz met de bruiden werd eerst door de TROS uitgezonden en later door RTL 4. Het programma werd gepresenteerd door Ron Brandsteder (zodoende Ron’s quiz). Hij verhuisde met het programma mee naar RTL.

Ook internationaal was deze show een succesformule waarbij het format aan 18 landen werd verkocht. Het programma is uiteindelijk van 1989 tot 1996 op de buis geweest.

Een bekend liedje van dit tv programma van vroeger was “Engelen bestaan niet“. Ron zong dit liedje aan het begin van het programma en de kandidaten danste dan vrolijk mee.

 

Themesong Ron’s Honeymoonquiz

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Ron’s Honeymoonquiz op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Ron’s Honeymoonquiz? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Ron’s Honeymoonquiz

Ron’s Honeymoonquiz DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Ron’s Honeymoonquiz?

koop DVD/Blu ray

Ron’s Honeymoonquiz YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Ron’s Honeymoonquiz bekijken? Bekijk op YouTube diverse Ron’s Honeymoonquiz filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Ron’s Honeymoonquiz

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Ron’s Honeymoonquiz. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.