Navigate / search

Ron’s Honeymoonquiz

Ron’s Honeymoonquis een Nederlands televisieprogramma waar drie pasgetrouwde stellen het tegen elkaar opnamen in verschillende spelletjes en quizzen. Het paar dat de show won, mocht daarna de finale spelen. Wanneer deze binnen de tijd werd uitgespeeld wonnen ze luxe huwelijksreis. Het programma werd eerst door de TROS uitgezonden en later door RTL 4. Het programma werd gepresenteerd door Ron Brandsteder. Hij verhuisde met het programma mee naar RTL.

Ook internationaal was deze show een succesformule waarbij het format aan 18 landen werd verkocht. Het programma is uiteindelijk van 1989 tot 1996 op de buis geweest.

Themesong Ron’s Honeymoonquiz

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Ron’s Honeymoonquiz

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Ron’s Honeymoonquiz. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Ron’s Honeymoonquiz op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Ron’s Honeymoonquiz? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Ron’s Honeymoonquiz

Ron’s Honeymoonquiz DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Ron’s Honeymoonquiz?

Ron’s Honeymoonquiz YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Ron’s Honeymoonquiz bekijken? Bekijk op YouTube diverse Ron’s Honeymoonquiz filmpjes.

Wat vind jij van Ron’s Honeymoonquiz? Laat je reactie achter!

Reacties