Error OMDB

Over de rooie

Over de rooie

over de rooieOver de Rooie, een Nederlands televisieprogramma waarin voorbijgangers op straat werden gevraagd om vergaande opdrachten te vervullen. De beloning was 1000 gulden (ja gulden, geen euro’s toen nog). Veel van de opdrachten in Over de Roooie bestonden uit het eerst zelf uitvoeren van een opdracht, waarna je vervolgens een bepaald aantal mensen op straat moest vinden die ditzelfde ook wilde doen, echter zij dede dit dan zonder enige vergoeding. Het programma werd gepresenteerd door Wendy van Dijk (later Renate Schutte en Matthias Scholten) en uitgezonden door SBS 6. De laatste aflevering was op SBS 6 op 22 augustus 1997.

In de programmatitel staat een extra letter O. Dit komt doordat in het logo de lettercombinatie OOOI wordt gevormd door het getal 1000 achterstevoren te plaatsen.
De titelsong van “Over de roooie” was het gelijknamige liedje van Henk Temming.

 

over de rooie met Wendy van Dijk

Themesong Over de rooie

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Over de rooie op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Over de rooie? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Over de rooie

Over de rooie DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Over de rooie?

koop DVD/Blu ray

Over de rooie YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Over de rooie bekijken? Bekijk op YouTube diverse Over de rooie filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Over de rooie

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Over de rooie. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.