Over de rooie

over de rooieOver de Rooie, een Nederlands televisieprogramma waarin voorbijgangers op straat werden gevraagd om vergaande opdrachten te vervullen. De beloning was 1000 gulden (ja gulden, geen euro’s toen nog). Veel van de opdrachten in Over de Roooie bestonden uit het eerst zelf uitvoeren van een opdracht, waarna je vervolgens een bepaald aantal mensen op straat moest vinden die ditzelfde ook wilde doen, echter zij dede dit dan zonder enige vergoeding. Het programma werd gepresenteerd door Wendy van Dijk (later Renate Schutte en Matthias Scholten) en uitgezonden door SBS 6. De laatste aflevering was op SBS 6 op 22 augustus 1997.

In de programmatitel staat een extra letter O. Dit komt doordat in het logo de lettercombinatie OOOI wordt gevormd door het getal 1000 achterstevoren te plaatsen.
De titelsong van “Over de roooie” was het gelijknamige liedje van Henk Temming.

 

over de rooie met Wendy van Dijk

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Over de rooie

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie Over de rooie. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Over de rooie op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Over de rooie? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Over de rooie

Over de rooie DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Over de rooie?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Over de rooie YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Over de rooie bekijken? Bekijk op YouTube diverse Over de rooie filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *