De Willem Ruis Lotto Show

Uitgebracht op N/A met acteurs: Willem Ruis (imdb cijfer: N/A)

Het spelprogramma De Willem Ruis Lotto Show werd natuurlijk gepresenteerd door Willem Ruis. De VARA zond dit programma uit tussen 1981 en 1984. Het programma was nauw verbonden aan de trekking van de Midlotto. De mensen op de tribune die mochten meedoen aan de spelletjes werden gekozen op basis van een voorwerp dat zij bij zich hadden. Natuurlijk namen mensen in het publiek steeds meer spullen meer zodat ze meer kans hadden om mee te mogen doen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Willem Ruis Lotto Show

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie De Willem Ruis Lotto Show. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Willem Ruis Lotto Show op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Willem Ruis Lotto Show? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Willem Ruis Lotto Show

De Willem Ruis Lotto Show DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Willem Ruis Lotto Show?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

De Willem Ruis Lotto Show YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Willem Ruis Lotto Show bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Willem Ruis Lotto Show filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant