Van Gewest tot Gewest

Uitgebracht op 02 Oct 1969 met acteurs: Huub Mans, Thijs Zijda, Ad Koolwijk (imdb cijfer: N/A)

Het Nederlandse televisieprogramma Van Gewest tot Gewest werd voor het eerst uitgezonden op 7 januari 1965. Van 1965 tm 1969 werd het uitgezonden door de NTS (de Nederlandse Televisie Stichting) en vanaf 1969 door de NOS (de Nederlandse Omroep Stichting). Het was een actualiteitenprogramma dat aandacht gaf aan de gebeurtenissen in de regio (vergelijkbaar met Hart van Nederland uit de jaren 90 / 2000). Met de creatieve titel Gewe[e]st was op 18 december 2004 de laatste aflevering te zien.

De presentatie was in handen van Rob van Hoek, Jantine de Jonge, Ad Koolwijk, Huub Mans, Hans Peerbolte en Wil de Jong. Het programma was op meerdere zenders te zien namelijk op Nederland 1 (1965-1982), Nederland 2 (1982-1988) en op Nederland 3 (1988-2004).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Van Gewest tot Gewest

Bekijk van de serie Van Gewest tot Gewest diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Van Gewest tot Gewest op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Van Gewest tot Gewest? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Van Gewest tot Gewest

Van Gewest tot Gewest DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Van Gewest tot Gewest?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Van Gewest tot Gewest

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Van Gewest tot Gewest (uitgebracht op: 02 Oct 1969).

Van Gewest tot Gewest

Van Gewest tot Gewest YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Van Gewest tot Gewest bekijken? Bekijk op YouTube diverse Van Gewest tot Gewest filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *