De Gouden Kooi

De gouden kooiIn het programma De Gouden Kooi volgden wij een groep kandidaten die voor een lange tijd werden opgesloten in een luxe villa ergens in Nederland. De kandidaat die het langst in de villa bleef die kon een leuk bedrag winnen. De deelnemers konden elkaar ook weg pesten en deelnemer Jaap ging hier heel ver mee. Hierdoor kreeg hij bijnamen zoals Terror Jaap en King Jaap. Het realityprogramma was een spinoff van het beroemde programma Big Brother en kwam ook van de bedenker John de Mol. Er was slechts één seizoen en dat werd uitgezonden tussen 2006 en 2008.

De finale werd uitgezonden op 22 mei 2008 en uiteindelijk won Jaap Amesz. Hij won dankzij zijn deelname aan De Gouden Kooi in totaal 1,3 miljoen euro. Later was Jaap weer even op TV te zien toen hij in 2012 mee deed aan Sterren Springen (bekende Nederlanders sprongen vanaf een duikplank in het zwembad).

Andere deelnemers waren Brian Kubatz, Nena, Amanda Balk, Dennis Bax, Nadia Derbane, Lieke de Lange, Huub van Ballegooy, Natasia Blank, etc. De presentatie was in handen van Linda de Mol, Bridget Maasland en Rutger Castricum.

Themesong De Gouden Kooi

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong van de TV serie De Gouden Kooi te bekijken.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Gouden Kooi

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie De Gouden Kooi. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Gouden Kooi op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Gouden Kooi? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Gouden Kooi

De Gouden Kooi DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Gouden Kooi?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

De Gouden Kooi YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Gouden Kooi bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Gouden Kooi filmpjes.

Series direct gerelateerd