Zoeken

De Gouden Kooi

In het programma De Gouden Kooi volgden wij een groep kandidaten die voor een lange tijd werden opgesloten in een luxe villa ergens in Nederland. De kandidaat die het langst in de villa bleef die kon een leuk bedrag winnen. De deelnemers konden elkaar ook weg pesten en deelnemer Jaap ging hier heel ver mee. Het realityprogramma was een spinoff van het beroemde programma Big Brother en kwam ook van de bedenker John de Mol. Er was slechts één seizoen en dat werd uitgezonden tussen 2006 en 2008. De finale werd uitgezonden op 22 mei 2008 en uiteindelijk won Jaap Amesz.

De Gouden Kooi op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Gouden Kooi? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Gouden Kooi

De Gouden Kooi DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Gouden Kooi?

Afbeeldingen gerelateerd aan De Gouden Kooi

Hieronder foto's die iets te maken hebben met De Gouden Kooi. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

De Gouden Kooi

De Gouden Kooi YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Gouden Kooi bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Gouden Kooi filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van De Gouden Kooi? Laat je reactie achter!

Reacties