Pipo de Clown

Uitgebracht op 17 Sep 1958 met acteurs: Cor Witschge, Herbert Joeks, Rudi Falkenhagen (imdb cijfer: 7.3)

Pipo de ClownDe televisieserie Pipo de Clown was een Nederlands programma speciaal voor kinderen. Cor Witschge speelde de rol van Pipo vanaf 1958 tot maar liefst 1980. Iedere aflevering duurde ongeveer 25 minuten en de serie werd uitgezonden door de omroep VARA. Er zijn in totaal 577 uitzendingen gemaakt. Naast Cor Witschge waren er ook hoofdrollen voor Christel Adelaar (Mammaloe, de vrouw van Pipo de Clown van 1985 tm 1963 en toen nam Marijke Bakker haar rol over), Marijke Bakker (ook Mammaloe), Herbert Joeks (als Klukkluk), Willy Ruys (circusdirecteur Dikke Deur), Janine van Wely (Pipo’s zus Plom en ook tijdelijk als Mammaloe) en Cees van Oyen (tijdelijk de rol van Pipo). Geen hoofdrol maar wel een bijzondere rol was er voor Rudolf Johan Falkenhagen als Snuf de boef.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Pipo de Clown

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Pipo de Clown? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Pipo de Clown op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Pipo de Clown? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Pipo de Clown

Pipo de Clown DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Pipo de Clown?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Pipo de Clown

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Pipo de Clown (uitgebracht op: 17 Sep 1958).

Pipo de Clown

Pipo de Clown YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Pipo de Clown bekijken? Bekijk op YouTube diverse Pipo de Clown filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Kinderseries

Misschien ook interessant

3 gedachten over “Pipo de Clown

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *