Beestenbos is Boos

De tv animatie serie Beestenbos is boos, in het Engels bekend onder de naam: The Animals of Farthing Wood (en dus niet wat je misschien zou verwachten: The animalwood is angry), werd in Nederland ook wel Het wakkere woud genoemd. was een programma voor de jeugd van de EBU (Europese Radio unie). De serie is gebaseerd op het boek van Colin Dann en was vanaf 1992 tot en met 1995 te zien in meerdere Europese landen. Deze Nederlandse versie (Nederlands gesproken) was een coproductie van het Belgische BRTN en de Nederlandse NOS.

Verhaal

Deze tekenfilmserie gaat over het Beestenbos en de mens die hier een woonwijk van wil maken. Door deze plannen van de mens moeten de dieren van dit bos (waaronder een Pad, Vos, een Adder, Wezel, Uil, etc.) in een ander bos gaan wonen. De kijker volgt in deze serie deze groep dieren op weg naar het Witte Hertenpark.

Herhaling zien op dvd of soortgelijk

Helaas is de Nederlandse versie van de serie Beestenbos is boos nooit op een DVD uitgebracht. Je kunt wel de Engelse versie kopen (met een beetje geluk) op bijvoorbeeld Amazon (zie www.amazon.co.uk/Animals-Farthing-Wood-Complete-DVD).

Beestenbos is boos

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Beestenbos is Boos

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie Beestenbos is Boos. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Beestenbos is Boos op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Beestenbos is Boos? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Beestenbos is Boos

Beestenbos is Boos DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Beestenbos is Boos?

Mama Is Boos (D)
Mama Is Boos (D) (Films en series)
De dolkomische, dramatische en desastreuze gevolgen rond de scheiding van John, luitenant bij de luchtmacht en zijn hoogblonde vrouw Danny met als inzet: de kinderen. Tijdens het 20-jarig huwelijksfee...
3133Films & Series


€ 65,00
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Beestenbos is Boos YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Beestenbos is Boos bekijken? Bekijk op YouTube diverse Beestenbos is Boos filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Kinderseries

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *