Error OMDB

Kabouter Plop

headerafbeelding Kabouter Plop

Kabouter Plop

kabouter plopDit Belgische kinderprogramma komt uit de koker van Studio 100 (ook verantwoordelijk voor K3). In de serie Kabouter Plop volgen de kijkers de belevenissen van de gelijknamige kabouter. De eerste uitzending van deze serie was op 27 augustus 1997.

Kabouter Plop op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Kabouter Plop? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Kabouter Plop

Kabouter Plop DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Kabouter Plop?

koop DVD/Blu ray

Kabouter Plop YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Kabouter Plop bekijken? Bekijk op YouTube diverse Kabouter Plop filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Kabouter Plop

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Kabouter Plop. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.