Little Rascals

Uitgebracht op N/A met acteurs: Wally Albright, Sherwood Bailey, Bobbie 'Cotton' Beard (imdb cijfer: 8.0)

little rascalsEigenlijk is The Little Rascals (in het Nederlands: De Boefjes) niet de naam van de jeugdserie. De grappige serie werd uitgezonden onder de naam Our Gang. Maar Our Gang was ook bekend (om misschien zelfs bekender) als The Little Rascals. Sommige mensen noemde de serie ook wel Hal Roach’s Rascals. De serie werd gemaakt tussen 1922 en 1944 en de acteurs waren onder andere Travis Tedford, Bug Hall en Kevin Jamal Woods. In de serie volgen wij de avonturen van een groep arme kinderen die en de avonturen die zij beleven. Het bijzondere was (voor die tijd) dat in de serie (dus ook in de films) zowel jongens als meisjes, blank én zwart met elkaar omgingen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Little Rascals

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Little Rascals kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Little Rascals op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Little Rascals? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Little Rascals

Little Rascals DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Little Rascals?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Little Rascals

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Little Rascals (uitgebracht op: N/A).

Little Rascals

Little Rascals YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Little Rascals bekijken? Bekijk op YouTube diverse Little Rascals filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse TV series

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *