McHale’s Navy

McHales NavyDe Amerikaanse komische televisieserie McHale’s Navy werd uitgezonden tussen 1962 tot 1966 op de zender ABC. Er zijn in totaal 138 afleveringen gemaakt die ieder een half uur duren. Er zijn in totaal 4 seizoenen. De serie McHale’s Navy was gebaseerd op de korte film “Seven Against the Sea” en is geheel zwart wit. In de serie zaten een aantal bekende acteurs waaronder Ernest Borgnine, Bob Hastings, Tim Conway, Joe Flynn, Carl Ballantine en Gary Vinson.

De serie is op dit moment helemaal te zien op Youtube. Echter helaas wel zonder Nederlandse ondertiteling. Je kunt de serie ook op DVD bestellen.

 

 

 

serie McHales Navy

McHales Navy kleurfoto

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van McHale’s Navy

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie McHale’s Navy kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

McHale’s Navy op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over McHale’s Navy? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: McHale’s Navy

McHale’s Navy DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van McHale’s Navy?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

McHale’s Navy YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van McHale’s Navy bekijken? Bekijk op YouTube diverse McHale’s Navy filmpjes.

Misschien ook interessant