Error OMDB

V

headerafbeelding v 1984

V

Een hit tv serie uit 1984 met een hele korte naam: V (lees Vie). De V staat voor Visitors / bezoekers. Vanwege de korte naam zeggen we ook vaak V: The Series. De serie werd tussen 1984-86 uitgezonden. Het is een science fiction verhaal over buitenaardse wezens die naar de aarde komen en bekend staan onder de naam “The Visitors”. Een leuk feitje… deze serie was toen één van de meest dure tv series, iedere aflevering had een budget van ongeveer 1 miljoen dollar.

Hoofdrollen waren er voor Jane Badler (Diana – Supreme Commander van de Visitors), Marc Singer (Mike Donovan – leider van het verzet / the Resistance en tevens voormalig TV reporter), Faye Grant (Juliet Parish – de oprichter van het verzet), Robert Englund (Willie – een Visitor maar ook bij het verzet), etc.

 

V op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over V? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: V

V DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van V?

koop DVD/Blu ray

V YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van V bekijken? Bekijk op YouTube diverse V filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van V

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie V. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.