Lost

Uitgebracht op 22 Sep 2004 met acteurs: Jorge Garcia, Josh Holloway, Yunjin Kim (imdb cijfer: 8.3)

De serie Lost van 2004 is een echte mega hit. Niet alleen qua beoordeling en ook niet qua aantal kijkers. Maar ook omdat het zoveel discussies opriep tussen de kijkers onderling. Waarom was deze LOST serie zo goed? Omdat de karakters onderling heel goed bij elkaar paste, een totaal unieke verhaallijn en zeer goede cliffhangers aan het einde van bijna elke aflevering. De serie liep van 2004 tot 2010. Er waren in totaal 6 seizoenen met in totaal 120 episodes. Met een gemiddeld cijfer van 8,3 bij IMDB staat deze serie hoog in de toplijsten.
Lost

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Lost

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Lost. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Lost op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Lost? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Lost

Lost DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Lost?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Lost

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Lost (uitgebracht op: 22 Sep 2004).

Lost

Lost YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Lost bekijken? Bekijk op YouTube diverse Lost filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *