Zaai

Uitgebracht op 15 Nov 1998 met acteurs: Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Joep Onderdelinden (imdb cijfer: 8.0)

De Nederlandse serie Zaai ging over de vriendinnen Irma Johanna Iepma (Plien van Bennekom) en Ingrid Mastenbreurtje (Bianca Krijgsman) die op het platteland woonden. De twee meiden zate altijd lekker te kletsen op een hek en dan kwam Postbode Siemen Sietsema (Joep Onderdelinden) langs.

Zaai werd uitgezonden door de VPRO en was onderdeel van het programma Villa Achterwerk. Paul Groot schreef de afleveringen en de serie werd uitgezonden van 1998 tot 2003.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Zaai

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Zaai. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Zaai op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Zaai? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Zaai

Zaai DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Zaai?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Zaai

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Zaai (uitgebracht op: 15 Nov 1998).

Zaai

Zaai YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Zaai bekijken? Bekijk op YouTube diverse Zaai filmpjes.

Misschien ook interessant

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *