Deadline

Uitgebracht op 12 Jan 2008 met acteurs: Leon Voorberg, Derek de Lint, Alwien Tulner (imdb cijfer: 6.9)

deadline serieDeadline is een spannende Nederlandse misdaadserie die werd uitgezonden op nederland 1 door de omroep VARA. De serie ging van start op 19 januari 2008. In Deadline volgen we een speciaal anti-terreurteam dat onder grote tijdsdruk bijzondere, geheime en zeer delicate opdrachten moet uitvoeren. Het team wordt geconfronteerd met situaties zoals gijzelingen, bomaanslagen, wraakacties en spionageaffaires. Deze zaken vereisen buitengewone en grensverleggende handelingen, vaak opererend aan de rand van de wet. Terwijl het team met deze uitdagende opdrachten worstelt, moeten ze hun onderdrukte emoties onder controle houden en worden ze keer op keer geconfronteerd met persoonlijke, politieke en praktische dilemma’s. Deadline werd uitgezonden van januari tot april 2008 en later ook van januari tot mei 2010.  Er zijn in totaal 2 seizoenen gemaakt en beide seizoenen bestaan uit twaalf afleveringen.

De cast van de serie bestaat onder andere uit Derek de Lint in de rol van Rogier Lankhorst, Vivienne van den Assem als Sonja Zelenko, Marcel Hensema als Minister Eduard Talens, Leon Voorberg als Matthias Maat en Monic Hendrickx als Liesbeth Donker.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Deadline

Mis geen enkel moment van de populaire tv-serie Deadline. Soms kun je volledige afleveringen bekijken of leuke fragmenten. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Deadline op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Deadline? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Deadline

Deadline DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Deadline?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Deadline

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Deadline (uitgebracht op: 12 Jan 2008).

Deadline

Deadline YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Deadline bekijken? Bekijk op YouTube diverse Deadline filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant