Dynastie der Kleine Luyden

Dynastie der Kleine Luyden is een serie die in opdracht van de NCRV werd gemaakt. Ondanks dat de titel Duits klinkt is het echt een Nederlandse serie. De tvserie bestaat in totaal uit 7 afleveringen die eind 1974 natuurlijk door de NCRV zelf werden uitgezonden. Helaas waren de kijkers niet enthousiast en zodoende waren er weinig mensen die keken naar deze dure serie. Er zijn dus nooit extra afleveringen gemaakt.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Dynastie der Kleine Luyden

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Dynastie der Kleine Luyden? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Dynastie der Kleine Luyden op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dynastie der Kleine Luyden? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dynastie der Kleine Luyden

Dynastie der Kleine Luyden DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dynastie der Kleine Luyden?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Dynastie der Kleine Luyden YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dynastie der Kleine Luyden bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dynastie der Kleine Luyden filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *