’t Vrije Schaep

’t Vrije Schaep is een Nederlandse comedyserie en is een vervolg om de remake van ’t Scaep met de 5 pooten. Kootje de beer heeft het café verkocht. Van deze opbrengsten begint hij een camping aan de Noordzee. Camping ’t Vrije Schaep. Naast Kootje verhuist zijn beste vriend Lukas ook met hem mee. Ook zijn vaste gasten laten hem zeker niet in de steek. Zoals Riek en Arie, Greet (inmiddels hoogzwanger) komen richting de camping. De enige die nog ontbreekt is Lena. Zij wordt door Arie achter de ramen gespot. Daardoor dreigt het huwelijksfeest van Riek en Arie helemaal in het water te vallen. Het verhaal speelt zich af in de jaren zeventig en daarmee maakt de serie een sprong in de tijd.

Rolverdeling vaste cast:

Pierre Bokma – Kootje
Loes Luca – Doortje
Marc-Marie Huijbregts – Lukas
Carry Tefsen – Opoe Withof
Georgina Verbaan – Lena
Jenny Arean – Riek
Bianca Krijgsman – Greet
Laus Steenbeeke – Huipie
Ton Kas – Arie

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van ’t Vrije Schaep

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie ’t Vrije Schaep kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

’t Vrije Schaep op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over ’t Vrije Schaep? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: ’t Vrije Schaep

’t Vrije Schaep DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van ’t Vrije Schaep?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

’t Vrije Schaep YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van ’t Vrije Schaep bekijken? Bekijk op YouTube diverse ’t Vrije Schaep filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant