Vrienden voor het Leven

Uitgebracht op 08 Apr 1991 met acteurs: Peter Lusse, Mary-Lou van Steenis, Edmond Classen (imdb cijfer: 6.9)

Vrienden voor het levenNederlandse sitcom “Vrienden voor het leven” gaat over de onnozele Eddy (Eddie Veenstra) die samenwoont met de veel nuchtere Ellen van den Berg. Het ongetrouwde stel probeert een modern koppel te zijn en zet zich daarbij af tegen klassieke en ouderwetse normen en waarden. Maar eigenlijk zijn Eddie en Ellen veel conservatiever dan ze eigenlijk zouden willen. De ouders hebben eigen opvatting over het leven en dat zorgt voor diverse grappige conflicten. Deze serie ‘Vrienden voor het Leven’ was 1 van de meest populaire tv-programma’s in Nederland in de jaren negentig. Peter Lusse (Eddie Veenstra) en Mary-Lou van Steenis (Ellen van den Berg) waren op slag beroemd in Nederlanders. Ook de titelsong “Vrienden voor ’t leven” van Danny de Munk scoorde goed op de radio en veel mensen zingen dit liedje met gemak nog steeds mee.

Vrienden voor het leven werd voor het eerst uitgezonden op 8 april 1991 door RTL 4. Na 3 januari 1994 werd de serie stopgezet maar vaak nog herhaald op tv. Joop van den Ende TV-Producties was de producent van de tvserie en later nam Endemol deze rol over. Het is geen 100% hollandse productie van de afleveringen waren gebaseerd op een Britse tv-serie The Two of us (gemaakt door Alex Shearer).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Vrienden voor het Leven

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Vrienden voor het Leven? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Vrienden voor het Leven op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Vrienden voor het Leven? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Vrienden voor het Leven

Vrienden voor het Leven DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Vrienden voor het Leven?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Vrienden voor het Leven

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Vrienden voor het Leven (uitgebracht op: 08 Apr 1991).

Vrienden voor het Leven

Vrienden voor het Leven YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Vrienden voor het Leven bekijken? Bekijk op YouTube diverse Vrienden voor het Leven filmpjes.

Songtekst / Lyrics Vrienden voor het Leven

Daar was je dan, het leek maar voor even. De allerliefste voor een nacht, een kans die even naar je lacht. Verkeerd gedacht, het is gebleven. Het bleef niet bij die ene keer, tegen liefde heb je geen verweer. Ik vroeg je: blijf je nou bij mij. Alleen zijn is voorgoed voorbij. Want wij zijn vrienden voor het leven, kameraden tot de laatste dag. Vrienden voor het leven, als het kan, als het lukt, als het mag. Soms is er wel onenigheid, Maar dat duurt gewoon maar even. Ondanks alles zijn we vrienden voor het leven. Toen wij elkaar hier tegenkwamen, werd jij mijn grote ideaal, je beheerste mijn bestaan totaal. Niet langer vrij, maar verder samen. Wij gingen jankend door het diepste dal, na iedere stap een nieuwe val. En dan weer overeind gaan staan om met zijn tweetjes door te gaan Vrienden voor het leven, ik zoek de warmte bij ook bij jou! Vrienden voor het leven, jij vijzelt mijn humeur weer op. Soms is er wel onenigheid, maar dat duurt gewoon maar even. Ondanks alles zijn wij vrienden voor het leven.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant