Navigate / search

De Fabriek

Miljoenen kijkers volgden de dertien aflevering van De Fabriek, een televisieserie uit 1981 geregiseerd door Andrew Wilson (naar een script van Hans Keulen). De serie werd uitgezonden door de TROS. De openingstune is gemaakt door Ruud Bos. De serie werd opgenomen in de suikerfabriek van CSM in Halfweg. Het verhaal speelt zich af rond Dries Rustenberg die aan het hoofd van een suikerfabriek staat.

Themesong De Fabriek

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Fabriek

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie De Fabriek. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Fabriek op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Fabriek? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Fabriek

De Fabriek DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Fabriek?

De Fabriek YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Fabriek bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Fabriek filmpjes.

Wat vind jij van De Fabriek? Laat je reactie achter!

Reacties