Zoeken

Glazen Stad

Uitgebracht op 06 Sep 1968 met acteurs: Hans Boswinkel, Irmgard Kootes, John Leddy

De televisie serie De glazen stad is werd door de NCRV uitgezonden en bestond uit slechts acht delen. De Glazen Stad gaat over het gezin van de zwaar gelovige en Westlandse tuinder Job Stein (Johan te Slaa). De acteurs Huib Rooymans en John Leddy spelen in de serie de zoon van Job Stein, de regie was in handen van van Willy van Hemert. Van Hemert vormde het boek De Glazen Stad om tot een televisieserie. In de serie zien we hoe de grote stad dichter bij komt, een reorganisatie en er zijn natuurlijk ook enkele liefdesperikelen.  spelen een hoofdrol. Zowel het boek als ook de serie speelt zich af begin jaren 60 in het Westland (Zuid Holland, Haaglanden, Den Haag, De Lier, Monster, Naaldwijk, Poeldijk, Wateringen, etc.).

 

 

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Glazen Stad

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Glazen Stad. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Glazen Stad op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Glazen Stad? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Glazen Stad

Glazen Stad DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Glazen Stad?

koop DVD/Blu ray

Afbeeldingen gerelateerd aan Glazen Stad

Hieronder foto's die iets te maken hebben met de serie Glazen Stad (uitgebracht op: 06 Sep 1968).

Glazen Stad

Glazen Stad YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Glazen Stad bekijken? Bekijk op YouTube diverse Glazen Stad filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Glazen Stad? Laat je reactie achter!

Reacties