Prettig Geregeld

Uitgebracht op 15 Oct 1988 met acteurs: Anne-Wil Blankers, Peter Faber, Hassan Gnaoui (imdb cijfer: 6.5)

De Nederlandse komedieserie Prettig Geregeld gaat over het echtpaar Hanna (Anne Wil Blankers) en Joris Huisman (Peter Faber). Het huis van Hanna en Joris heeft de naam “Prettig Geregeld”. Hanna geeft les op een middelbare school en Joris doet voornamelijk het huishouden maar geeft thuis soms bijles en valt soms in als leraar. Er waren in totaal 4 seizoenen met in totaal 35 afleveringen.

In de serie komt de buurvrouw genaamd Trees (afkorting van Thérèse de Graaf) vaak langs. Trees werd gespeeld door de actrice Mieke Verstraete (in Nederland met name bekend van Sesamstraat in de rol van Magda). Echter omdat Mieke overleed op 17 december 1990 in Den Haag en zodoende werd de rol van Trees vervangen door het personage Molly (actrice Lies de Wind, bekend van o.a. Swiebertje).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Prettig Geregeld

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in Prettig Geregeld. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Prettig Geregeld op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Prettig Geregeld? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Prettig Geregeld

Prettig Geregeld DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Prettig Geregeld?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Prettig Geregeld

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Prettig Geregeld (uitgebracht op: 15 Oct 1988).

Prettig Geregeld

Prettig Geregeld YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Prettig Geregeld bekijken? Bekijk op YouTube diverse Prettig Geregeld filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant

1 gedachte over “Prettig Geregeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *