Sam Sam

Uitgebracht op 02 Jul 2007 met acteurs: Téo Echelard, Max Renaudin Pratt, Hervé Rey (imdb cijfer: 6.3)

Sam SamSamSamIn de serie Sam Sam (ook wel SamSam genoemd) volgen wij 4 jongeren en 2 ouderen in een huis (Leliestraat 6 in Haarlem). De ouderen verhuren de bovenverdieping en de zolderkamer aan de jongeren. Het oude stel (Nol en Riet Brouwer) bemoeien zich regelmatig (soms gewild en soms ook ongewild) met deze jongere huurders en dit levert regelmatig (komische) conflicten op. De serie (althans de eerdere seizoenen) is gebaseerd op een Engelse serie met de naam Man About the House (van 1973). Latere seizoenen van Sam Sam werden wel helemaal zelf bedacht en geschreven door Nederlandse schrijvers.

Sam Sam werd uitgezonden door RTL4 tussen 1994 en 2003. Daarna nam Veronica de serie over en op deze zender konden mensen de serie SamSam seizoen 2 t/m seizoen 8 bekijken. Daarna waren seizoen 9 en 10 op de zender Yorin te zien. En tot slot werden er ook nog diverse afleveringen van Sam Sam herhaald op Comedy Central Family (van 2008 tot eind 2014).

In de serie waren er hoofdrollen voor John Jones (zoon van acteur / zanger Donald Jones en van actrice / zangeres Adèle Bloemendaal), Anne-Mieke Ruyten, Elle van Rijn (ook bekend van de serie Slot Marsepeinstein en de serie Dokter Tinus), Bea Meulman, Jules Royaards (ook een rol in Dokter Tinus en in De Fabriek) en Joost Buitenweg.

Deze serie mag je niet verwarren met Samsam de kleinste van heroes, een hele andere serie.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Sam Sam

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Sam Sam. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Sam Sam op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Sam Sam? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Sam Sam

Sam Sam DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Sam Sam?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Sam Sam

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Sam Sam (uitgebracht op: 02 Jul 2007).

Sam Sam

Sam Sam YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Sam Sam bekijken? Bekijk op YouTube diverse Sam Sam filmpjes.

Songtekst / Lyrics Sam Sam

SamSam, Sam sam. Yo yo, Ik heb geen mooie auto, ik heb geen geld, ik ben niet wat je noemt een echte superheld. Maar ik heb gouden handen en een beetje grote bek. Dus gooi je haar los, maak mij gek. Sam Sam, Sam Sam Samm Samm. Yo yo. Maak me gek gek gek.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant