Dokter Tinus

Uitgebracht op 29 Aug 2012 met acteurs: Thom Hoffman, Juliette van Ardenne, Tygo Gernandt (imdb cijfer: 6.9)

De Nederlandse tv-serie Dokter Tinus werd voor het eerst uitgezonden door SBS 6 op 29 augustus 2012. De serie gaat over een plattelandsdokter in Wourkem (‘Woerkum’), Dokter Martinus Elsenbosch. Dokter Elsenbosch was een vaatchirurg in Amsterdam maar vanwege een plotselinge fobie voor bloed besluit hij te verhuizen naar het landelijke Wourkem. Daar neemt hij een huisartsenpraktijk over van een zeer geliefde huisarts in het dorp. De inwoners van het dorp accepteren niet zonder meer deze nieuwe en vreemde huisarts en het kost Dokter Tinus veel moeite om geaccepteerd te worden. Het feit dat dokter Tinus zijn assistent Kim ontslaat, zorgt er voor dat het hele dorp in opstand komt en hij besluit haar snel weer terug in dienst te nemen.

Dokter Tinus is een Nederlandse bewerking van Doc Martin, een Britse serie. De serie werd opgenomen in het plaatsje Woudrichem.

In 2018 besloot SBS 6 definitief te stoppen met deze televisie serie. De kijkcijfers van Dokter Tinus met hoofdrolspeler Thom Hoffman waren volgens de zender te laag. Na 6 seizoenen Dokter Tinus is het wat SBS 6 betreft afgelopen. Echter Pollo de Pimentel, de maker van de serie, ziet nog wel een toekomst in de serie. Ze overwegen bijvoorbeeld een film of de serie op een ander platform afmaken. Want het verhaal over de dokter is nu eigenlijk niet mooi afgrond volgens Pollo de Pimentel.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Dokter Tinus

Bekijk van de serie Dokter Tinus diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Dokter Tinus op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dokter Tinus? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dokter Tinus

Dokter Tinus DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dokter Tinus?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Dokter Tinus

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Dokter Tinus (uitgebracht op: 29 Aug 2012).

Dokter Tinus

Dokter Tinus YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dokter Tinus bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dokter Tinus filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant