Jonkvrouw van Avignon

Uitgebracht op 08 Jan 1972 met acteurs: Marthe Keller, Louis Velle, Bram van der Vlugt (imdb cijfer: 7.0)

de Jonkvrouw van AvignonDe Franse serie De Jonkvrouw van Avignon werd vanaf 8 februari 1972 uitgezonden door de NCRV. Er waren in totaal 13 afleveringen van ieder ongeveer 30 minuten. De oorspronkelijke titel van de televisieserie uit Frankrijk was La demoiselle d’Avignon. In Duitsland werd de serie uitgezonden onder de naam Das Mädchen von Avignon. En de Zuid-Afrikaanse naam van de serie is ook heel leuk: Die Meisie van Avignon. De miniserie had een Nederlands tintje mede dankzij een hoofdrol van de bekende Nederlandse acteur Bram van der Vlugt. Andere hoofdrollen waren er voor Marthe Keller, Edmond Ardisson en Louis Velle (tevens verantwoordelijk voor het het scenario samen met Frédérique Hébrard).

Het verhaal van de Jonkvrouw van Avignon (La demoiselle d’Avignon) gaat over een prinses Koba Lye-Lye die afkomstig is uit Kurlande. Deze prinses ontmoet de diplomaat François Fonsalette in Avignon. Deze diplomaat wordt verliefd op haar maar weet niet dat zij eigenlijk een prinses is.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Jonkvrouw van Avignon

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Jonkvrouw van Avignon. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Jonkvrouw van Avignon op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Jonkvrouw van Avignon? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Jonkvrouw van Avignon

Jonkvrouw van Avignon DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Jonkvrouw van Avignon?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Jonkvrouw van Avignon

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Jonkvrouw van Avignon (uitgebracht op: 08 Jan 1972).

Jonkvrouw van Avignon

Jonkvrouw van Avignon YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Jonkvrouw van Avignon bekijken? Bekijk op YouTube diverse Jonkvrouw van Avignon filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *