Het kind huilt

Het toneelstuk Het kind huilt is gemaakt in 1961 en op televisie uitgezonden op 14 juni 1961. In dit stuk o.a. de acteurs Bram van der Vlugt, Aart Staartjes en Liselot Beekmeyer. Het stuk werd geschreven en geregisseerd door de ervaren Willy van Hemert. De acteurs waren zijn leerlingen van de Amsterdamse toneelschool. De recensies in onder andere De Leeuwarder courant waren enthousiast over de acteurs maar helaas niet over het spel. Er was ook kritiek op de techniek omdat microfoonschaduwen in beeld te zien waren en ze vonden dat het geluid soms te laat was.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Het kind huilt

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Het kind huilt. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Het kind huilt op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Het kind huilt? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Het kind huilt

Het kind huilt DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Het kind huilt?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Het kind huilt YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Het kind huilt bekijken? Bekijk op YouTube diverse Het kind huilt filmpjes.

Series direct gerelateerd

Misschien ook interessant