Zoeken

Klop op de deur

De Nederlandse televisieserie De Klop op de deur bestaat uit 15 afleveringen en die waren te zien vanaf 29 september 1970 tot en met 5 januari 1971. Klop op de deur is gebaseerd op de gelijknamige roman van Ina Boudier-Bakker en werd uitgezonden door de KRO. De hoofdrol was voor Mieke Bos [zie foto] (2 april 1937 – 11 september 2000, ook bekend van zangduo de Selvera’s). De kijker volgt in de serie de familie Craets-Goldeweyn in Amsterdam.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Klop op de deur

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Klop op de deur. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Klop op de deur op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Klop op de deur? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Klop op de deur

Klop op de deur DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Klop op de deur?

Afbeeldingen gerelateerd aan Klop op de deur

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Klop op de deur. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Klop op de deur

Klop op de deur YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Klop op de deur bekijken? Bekijk op YouTube diverse Klop op de deur filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Klop op de deur? Laat je reactie achter!

Reacties