Klop op de deur

Uitgebracht op 29 Sep 1970 met acteurs: Jenny Arean, Louis Borel, Mieke Bos (imdb cijfer: N/A)

De klop op de deur Mieke BosDe Nederlandse televisieserie De Klop op de deur bestaat uit 15 afleveringen en die waren te zien vanaf 29 september 1970 tot en met 5 januari 1971. Klop op de deur is gebaseerd op de gelijknamige roman van Ina Boudier-Bakker en werd uitgezonden door de KRO. De hoofdrol was voor Mieke Bos [zie foto] (2 april 1937 – 11 september 2000, ook bekend van zangduo de Selvera’s). De kijker volgt in de serie de familie Craets-Goldeweyn in Amsterdam.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Klop op de deur

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Klop op de deur? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Klop op de deur op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Klop op de deur? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Klop op de deur

Klop op de deur DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Klop op de deur?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Klop op de deur YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Klop op de deur bekijken? Bekijk op YouTube diverse Klop op de deur filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *