Spook van het Louvre

Spook van het Louvre was een bijzondere Franse televisie serie uit 1965. De tv serie werd uitgezonden in diverse Europese landen. Het verhaal was voor het eerst verfilmd in 1927 op basis van het boek van Arthur Bernède. In de serie zag je bijzondere camera bewegingen, mooie shots en passende muziek van de Franse musicus Antoine Duhamel. De Franse titel was Belphégor en in het Engels was de serie bekend als Phantom of the Louvre. In het Spook van het Louvre zien we een mysterieus wezen in het museum van het Louvre in Parijs. De bewakers kunnen de spook niet vangen. De student André Bellegarde probeert er achter te komen wie dit vreemde wezen is. Bellegarde werkt samen met de politie om de identiteit van Belphégor te achterhalen.

Spook van het Louvrethe phantom of the LouvreBelphegor

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Spook van het Louvre

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Spook van het Louvre). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Spook van het Louvre op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Spook van het Louvre? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Spook van het Louvre

Spook van het Louvre DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Spook van het Louvre?

Belphegor - Le Fantome du Louvre
Belphegor - Le Fantome du Louvre (Films en series)
Wanneer archeologen in het Louvre de leeftijd van een mummy proberen te bepalen, blijkt dit de niets ontziende, oeroude geest Belphegor te zijn. Zijn geest ontsnapt en neemt bezit van Lisa, die aan de...
53445Dvd
53470Actie


€ 24,99
Toon product
Belphegor Edition Limitée
Belphegor Edition Limitée (Films en series)
Belphegor Edition Limitée...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 29,50
Toon product
La Malédiction de Belphegor
La Malédiction de Belphegor (Films en series)
La Malédiction de Belphegor...
53445Dvd
53470Actie


€ 20,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Spook van het Louvre YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Spook van het Louvre bekijken? Bekijk op YouTube diverse Spook van het Louvre filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *