Herenstraat 10

Uitgebracht op 03 Dec 1983 met acteurs: Ellen Vogel, Luc Lutz, Derek de Lint (imdb cijfer: 7.5)

Herenstraat 10De Nederlandse televisieserie Herenstraat 10 werd geproduceerd door Joop van den Ende TV-Producties en werd begin 1984 uitgezonden door de omroep TROS. In de serie zagen we bekende acteurs waaronder Ellen Vogel, Bram van der Vlugt, Willeke van Ammelrooy, Derek de Lint en Rudi Falkenhagen.

In de serie Herenstraat 10 volgen wij de familie Van Laar die in ’t Gooi wonen op de Herenstraat 10. Het is een mooie villa die Louis van Laar van zijn vader heeft geërfd. Vader van Laar was de oprichter van het wijnkopers bedrijf ‘L.G. van Laar’. Op een dag verschijnt de rijke oom uit Amerika, Gerard van Laar en hij wordt compagnon van Louis om zodoende een faillissement van de wijnhandel te voorkomen.

Derek de Lint en Rudi Falkenhagen kwamen een paar jaar weer samen voor een andere Nederlandse serie, Dossier Verhulst.

herenstraat 10 dvd

 

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Herenstraat 10

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie Herenstraat 10. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Herenstraat 10 op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Herenstraat 10? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Herenstraat 10

Herenstraat 10 DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Herenstraat 10?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Herenstraat 10

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Herenstraat 10 (uitgebracht op: 03 Dec 1983).

Herenstraat 10

Herenstraat 10 YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Herenstraat 10 bekijken? Bekijk op YouTube diverse Herenstraat 10 filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *