Dossier Verhulst

Dossier Verhulst DVDDe Nederlandse dramaserie Dossier Verhulst werd voor het eerst op 7 november 1986 uitgezonden. Mooie rollen voor onder andere Derek de Lint (Eric Hoogland), Dolf de Vries (Oscar Verhulst), Rudi Falkenhagen (Henri Bolleman), Hans Veerman (Bert de Vos), etc. Derek de Lint speelde al eerder met Rudi Falkenhagen in de serie Herenstraat 10.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Dossier Verhulst

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Dossier Verhulst. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Dossier Verhulst op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dossier Verhulst? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dossier Verhulst

Dossier Verhulst DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dossier Verhulst?

Dossier Verhulst
Dossier Verhulst (Films en series)
In "Dossier Verhulst begint de jonge, net afgestudeerde jurist Eric Hoogland aan een carrière als advocaat. Zijn eerste cliënt is de invloedrijke zakenman Oscar Verhulst. Vanaf de dag waarop Eric de...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 55,00
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Dossier Verhulst YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dossier Verhulst bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dossier Verhulst filmpjes.

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *