Oorlogswinter

Uitgebracht op 02 Oct 1975 met acteurs: Paul Röttger, André van den Heuvel, Peter Winter (imdb cijfer: 6.7)

De serie Oorlogswinter is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jan Terlouw. De VARA zond deze serie uit tussen 2 oktober en 25 december in 1975. De film Oorlogswinter werd in december 2008 uitgebracht maar staat los van deze serie. Acteurs in de serie waren onder andere Bram van der Vlugt (dominee), Paul Röttger (Michiel van Beusekom), Ton Lensink (Oom Ben) en Joost Prinsen (Bertus Hardhorend). Er zijn in totaal 13 afleveringen gemaakt van ieder 25 minuten.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Oorlogswinter

Bekijk van de serie Oorlogswinter diverse fragmenten, interviews over de serie, trailers, etc. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Oorlogswinter op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Oorlogswinter? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Oorlogswinter

Oorlogswinter DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Oorlogswinter?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Oorlogswinter

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Oorlogswinter (uitgebracht op: 02 Oct 1975).

Oorlogswinter

Oorlogswinter YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Oorlogswinter bekijken? Bekijk op YouTube diverse Oorlogswinter filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *