Zoeken

The Two of Us

The Two of Us is een Britse / Engelse tv serie uit 1986 van ITV met de acteurs Nicholas Lyndhurst (Ashley) en Janet Dibley (Elaine). Dit is een ongetrouwd stel dat samen woont. In deze tijd kwam het steeds vaker voor dat mensen zonder eerst te trouwen gingen samenwonen. Maar in bepaalde cirkels was het toch nog wel redelijk ongewoon. Er waren in totaal 4 seizoenen en in totaal 32 episodes met 30 minuten per aflevering.

De Nederlandse serie “Vrienden voor het leven” werd op deze serie gebaseerd.

Er is nog een andere serie met de naam “The Two of us” uit 1981. Echter dit is een Amerikaanse serie met Peter Cook en Mimi Kennedy. Dit was een remake van de Britse serie “Two’s Company” uitgezonden tussen 1975–1979.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van The Two of Us

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie The Two of Us. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.


 

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

The Two of Us op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over The Two of Us? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: The Two of Us

The Two of Us DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van The Two of Us?

Afbeeldingen gerelateerd aan The Two of Us

Hieronder foto's die iets te maken hebben met The Two of Us. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

The Two of Us

The Two of Us YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van The Two of Us bekijken? Bekijk op YouTube diverse The Two of Us filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van The Two of Us? Laat je reactie achter!

Reacties