Dagboek van een Herdershond

Uitgebracht op 16 Jan 1978 met acteurs: Jo De Meyere, Kees Brusse, Mart Gevers (imdb cijfer: 7.4)

De serie Dagboek van een Herdershond was zeer populair in Nederland. Deze serie van de KRO speelt zich af in het jaar 1914 in de plaats Geleen. De jonge kapelaan Erik Odekerke komt hier zijn eerste parochieplaats binnenfietsen en vervolgens glorieus onderuit gaat met zijn fiets. Kapelaan Odekerke is sociaal bewogen maar ook naïef en onhandig en deze eigenschappen botsen met zijn omgeving.

Bij het 85 jarig bestaan van de KRO heeft de omroep aan haar leden gevraagd welke KRO programma’s zij nog eens zouden willen zien. Hier is een top 10 uit gekomen met op de eerste plaats: Dagboek van een Herdershond. Je kunt online gratis de 1e aflevering kijken van deze tv serie via de site van de NPO: Bekijk gratis de eerste aflevering van Dagboek van een Herdershond.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Dagboek van een Herdershond

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Dagboek van een Herdershond kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Dagboek van een Herdershond op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dagboek van een Herdershond? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dagboek van een Herdershond

Dagboek van een Herdershond DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dagboek van een Herdershond?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Dagboek van een Herdershond

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Dagboek van een Herdershond (uitgebracht op: 16 Jan 1978).

Dagboek van een Herdershond

Dagboek van een Herdershond YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dagboek van een Herdershond bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dagboek van een Herdershond filmpjes.

Misschien ook interessant