Sterrenslag

Uitgebracht op 26 Aug 1977 met acteurs: Bridget Maasland, Katja Schuurman, Jos Kuijer (imdb cijfer: N/A)

Sterrenslag, uitgezonden door de AVRO was een tv-show van de AVRO dat van 19977 tot 1998 werd uitgezonden. Daarbij moesten bekende Nederlanders in teamverband fysieke opdrachten uitvoeren.

Het programma is oorspronkelijk gebaseerd op het Amerikaanse televisieprogramma The Battle of the Netwerks. Waarin teams van ABC, NBC en CBS het tegen elkaar opnamen.

In 2004 zond BNN vier avonden lang het programma “BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag uit”. Dit werd gepresenteerd door Bridget Maasland en Katja Schuurman. Negen teams van onder andere acteurs, presentatoren, politici en radio-presentatoren gingen met elkaar de strijd aan. Op 1 januari 2005 zond BNN BNN presenteert AVRO’s Sterrenslag in de Sneeuw uit.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Sterrenslag

Ontdek hieronder leuke beelden waaronder behind-the-scenes fragmenten van de serie Sterrenslag. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Sterrenslag op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Sterrenslag? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Sterrenslag

Sterrenslag DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Sterrenslag?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Sterrenslag YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Sterrenslag bekijken? Bekijk op YouTube diverse Sterrenslag filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *