De Wereld Draait Door

Uitgebracht op 10 Oct 2005 met acteurs: Matthijs van Nieuwkerk, Marc-Marie Huijbregts, Jan Mulder (imdb cijfer: 7.2)

Het VARA programma De Wereld Draait Door (in het kort DWDD) was dagelijks (werkdagen) te zien van 10 oktober 2005 tot en met 27 maart 2020 (15 jaar lang). Bijna alle afleveringen werden gepresenteerd door Matthijs van Nieuwkerk. Andere presentatoren waren Francisco van Jole, Claudia de Breij, Menno Bentveld, Joost Karhof, Astrid Joosten en Isolde Hallensleben. Maar naast de presentatoren waren er vele tafelheren en tafeldames die als een soort sidekick fungeerde. En je had een tijdje de De Jakhalzen. En een enorme hoeveelheid gasten die graag aan de tafel plaats namen bij dit zeer goed bekeken programma (gemiddeld rond de 1 miljoen kijkers).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De Wereld Draait Door

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van De Wereld Draait Door. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De Wereld Draait Door op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De Wereld Draait Door? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De Wereld Draait Door?

Youp van 't Hek
Youp van 't Hek (Films en series)
In "De Wereld Draait Door" vertelt Youp van 't Hek op geheel eigen wijze twee verhalen. Het verhaal over een lifter en het verhaal over zijn vriend Willem. In beide verhalen draait de wereld totaal do...
3133Films & Series
53445Dvd


€ 9,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan De Wereld Draait Door

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie De Wereld Draait Door (uitgebracht op: 10 Oct 2005).

De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De Wereld Draait Door bekijken? Bekijk op YouTube diverse De Wereld Draait Door filmpjes.

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant