Mork & Mindy

mork and mindyDe serie Mork and Mindy met in de hoofdrollen Robin Williams (Mork) en Pam Dawber (Mindy). Mork ziet er uit als een mens maar is eigenlijk een buitenaards wezen. Hij is gekomen van de planeet Ork om de mensen en hun gebruiken te bestuderen op aarde. Mindy biedt hem onderdak en helpt hem bij het leren begrijpen van de aardbewoners. In iedere aflevering zien we hoe Mork een evaluatie geeft aan zijn baas Orson (“Mork calling Orson, come in Orson”).

De serie werd uitgezonden in diverse landen tussen 1978 en 1982.

Wist je dat wij zonder de serie Happy Days geen serie “Mork and Mindy” hadden gehad? Dat komt omdat de aflevering van Happy Days met daarin Robin Williams als buitenaards wezen (Mork – nanu-nanu) zo populair was dat er later een zelfstandige televisieserie rond Mork werd gemaakt.

Een ander leuk feitje is dat Actrice Pam Dawber in diverse scènes grote moeite had om haar lachen in te houden. Dat kwam omdat Robin Williams vaak zelf de teksten ter plaatse verzon (met toestemming).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Mork & Mindy

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie Mork & Mindy. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Mork & Mindy op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Mork & Mindy? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Mork & Mindy

Mork & Mindy DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Mork & Mindy?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Mork & Mindy YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Mork & Mindy bekijken? Bekijk op YouTube diverse Mork & Mindy filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Amerikaanse series jaren 70

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *