Error OMDB

Dukes of Hazzard

headerafbeelding Dukes of Hazzard

Dukes of Hazzard

Serie Dukes of HazzardDe Amerikaanse tv serie The Dukes of Hazzard werd in Nederland tussen 1979 en 1985 uitgezonden door de AVRO. Het is een typische jaren 80 show waarin het verhaal gewoon eenvoudig en goed te begrijpen was voor iedereen. Maar wel een paar leuke jongens er in (John Schneider, Tom Wopat en James Best) en een hele leuke dame; sexy Daisy Duke (gespeeld door Catherine Bach). En voldoende actie waarbij met name de auto General Lee (een Dodge Charger 1969 RT) eigenlijk wel in iedere aflevering ergens doorheen knalde of een gigantische sprong maakte. De klassieker was zeer herkenbaar dankzij de Southern Cross-vlag op het dak en de opvallende oranje kleur.

Naast de televisieserie zijn ook verschillende The Dukes of Hazzard films uitgebracht.

Dukes of Hazzard op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Dukes of Hazzard? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Dukes of Hazzard

Dukes of Hazzard DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Dukes of Hazzard?

koop DVD/Blu ray

Dukes of Hazzard YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Dukes of Hazzard bekijken? Bekijk op YouTube diverse Dukes of Hazzard filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Dukes of Hazzard

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Dukes of Hazzard. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.