De heilige koe

De heilige koe was een autoprogramma van Veronica. In dit programma werden onderwerpen besproken zoals nieuwe auto’s, oldtimers, veiligheid in het verkeer, mooie motoren, bijzondere bolides, auto- en motorrijden, beelden van wedstrijden en divers autonieuws en motornieuws. De presentatie was in handen van Bob de Jong (van 1981 tot 1993) en later nam Julia Samuël (van 1996 tot 2001) het over. Het programma paste volgens Veronica helemaal bij hun omroep want het was: “Jong, snel en wild”. Het programma was erg geliefd bij met name de mannelijke kijkers. Rob Out, de man die Veronica groot heeft gemaakt, stond aan de wieg van deze zeer succesvolle Veronicatitel.

Betekenis heilige koe

Als titel van dit televisieprogramma had de Heilige Koe de betekenis van een mooie auto die mogelijk een statusverhogende werking had. Veel mensen, zeker in die tijd, vereerde hun auto / motor of vrachtwagen (of hij nu recent of oud was) en waren er heel zuinig mee. En zodoende was de heilige koe een prima titel voor het televisieprogramma dat ging over de diverse transportmiddelen.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van De heilige koe

Hieronder kun je fragementen, trailers, gehele afleveringen zien van de tv serie De heilige koe. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

De heilige koe op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over De heilige koe? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: De heilige koe

De heilige koe DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van De heilige koe?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

De heilige koe YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van De heilige koe bekijken? Bekijk op YouTube diverse De heilige koe filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant