Griezelverhalen voor Ettertjes

Griezelverhalen voor EttertjesDe animatieserie Griezelverhalen voor Ettertjes werd vanaf 2006 uitgezonden door de VPRO. Deze Nederlands gesproken serie is van oorsprong Engels en heet eigenlijk Grizzly tales for gruesome kids. De serie bestond uit losse en op zichzelf staande verhalen over stoute kinderen die straf krijgen. We zien bijvoorbeeld slordige kinderen, hele luie kinderen, kindjes die liegen, kinderen verslaafd aan snoep, kinderen die pesten (pestkoppen), zeer verwende kinderen, snotneuzen, etc. De oude serie bestond in totaal uit 26 delen en de animatie is gemaakt in de stijl van griezelige en oude sprookjes.

De televisie animatie serie is gemaakt op basis van de gelijknamige boeken van Jamie Rix. Later volgde andere series zoals Ghostly Tales for Ghastly Kids, Fearsome Tales for Fiendish Kids en More Grizzly Tales for Gruesome Kids. In totaal waren er 6 series en ook een speciale aflevering voor het nieuwe jaar. In 2011 werd door Nickelodeon samen met Nicktoons een vernieuwde serie gemaakt van Grizzly tales for gruesome kids en deze serie kreeg de prijs “Beste kinderprogramma” bij de Broadcast Awards in 2012.

 

Spin SpindleshanksGrizzly tales for gruesome kids

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Griezelverhalen voor Ettertjes

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in Griezelverhalen voor Ettertjes. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Griezelverhalen voor Ettertjes op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Griezelverhalen voor Ettertjes? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Griezelverhalen voor Ettertjes

Griezelverhalen voor Ettertjes DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Griezelverhalen voor Ettertjes?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Griezelverhalen voor Ettertjes YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Griezelverhalen voor Ettertjes bekijken? Bekijk op YouTube diverse Griezelverhalen voor Ettertjes filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Animatieseries

Misschien ook interessant

1 gedachte over “Griezelverhalen voor Ettertjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *