Belfy en Lillibit

Belfy en Lillibit is een Japanse tekenfilm serie uit 1980 voor jongeren. Er zijn in totaal 26 afleveringen gemaakt. De serie, ook wel ‘Belfy en Lillibit’ genoemd, werd uitgezonden door zowel BRT als ook door de KRO. De Nederlandse Bewerking van de Muziek was in handen van Dick Bakker. De Nederlandse versie van het titellied werd gezongen door Jody Pijper. De vertaling van de reeks werd gedaan door Suzanne Braam. De Nederlandse stemmen waren als volgt:

  • Belfy: door Maria Lindes,
  • Lillibit en Napoleon: Trudy Libosan
  • Overige Stemmen: Paul van Gorcum en Kees Broos

De naam van de serie in het Japans is: Mori no yoki na kobitotachi Belfy to Lilibit.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Belfy en Lillibit

Wil je meer weten over de acteurs en actrices in Belfy en Lillibit? Tussen de video's ook voor interviews. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Belfy en Lillibit op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Belfy en Lillibit? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Belfy en Lillibit

Belfy en Lillibit DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Belfy en Lillibit?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Belfy en Lillibit YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Belfy en Lillibit bekijken? Bekijk op YouTube diverse Belfy en Lillibit filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Animatieseries

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *