Zoeken

Calimero

Calimero is van oorsprong een Japanse tekenfilm. Het gaat over de dappere, maar ook brave Calimero. Een klein zwart kippenkuiken in een gezin vol met gele kuikens. Op zijn hoofd draagt hij een half ei. Calimero is gemaakt door de twee Italiaanse broers Nino en Toni Pagot.

Japanse tekenfilm TV serie over de brave maar ook dappere Calimero, hij komt vaak in de problemen die veroorzaakt worden door pesterige Pieter eend. Dankzij Pieter eend wordt zijn vriendinnetje soms boos op hem. Omdat hij klein van stuk is, schuift hij daar alle schuld op af met de bekende zin:  “zij zijn groot en ik is klein, da’s niet eerlijk, oh nee”.

Themesong Calimero

Hieronder de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie.

Calimero op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Calimero? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Calimero

Calimero DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Calimero?

Afbeeldingen gerelateerd aan Calimero

Hieronder foto's die iets te maken hebben met Calimero. Helaas is het mogelijk dat dit geen foto's zijn van de serie zelf.

Calimero

Calimero YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Calimero bekijken? Bekijk op YouTube diverse Calimero filmpjes.

Gerelateerd

Wat vind jij van Calimero? Laat je reactie achter!

Reacties