Recess

Uitgebracht op 31 Aug 1997 met acteurs: Andrew Lawrence, Ashley Johnson, Jason Davis (imdb cijfer: 7.8)

De Amerikaanse animatieserie Recess (in het Nederlands bekend als Het Speelplein) is geproduceerd door Walt Disney Television Animation. In de serie volgen wij 6 leerlingen op de basisschool met de naam Third Street Elementary School. De gebeurtenissen van de serie die vinden meestal plaats tijdens de pauze op school (het woord Recess betekend in het Engels dan ook [school] pauze). Er zijn in totaal 7 seizoenen gemaakt met in totaal 69 afleveringen. In Nederland was de serie te zien bij Disney Channel, Disney XD en bij Net 5.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Recess

Laat je meeslepen door de spannende verhaallijnen en boeiende personages in Recess. Bekijk nu enkele videobeelden! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Recess op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Recess? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Recess

Recess DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Recess?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Recess

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Recess (uitgebracht op: 31 Aug 1997).

Recess

Recess YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Recess bekijken? Bekijk op YouTube diverse Recess filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Animatieseries

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *