Error OMDB

Recess

Recess

De Amerikaanse animatieserie Recess (in het Nederlands bekend als Het Speelplein) is geproduceerd door Walt Disney Television Animation. In de serie volgen wij 6 leerlingen op de basisschool met de naam Third Street Elementary School. De gebeurtenissen van de serie die vinden meestal plaats tijdens de pauze op school (het woord Recess betekend in het Engels dan ook [school] pauze). Er zijn in totaal 7 seizoenen gemaakt met in totaal 69 afleveringen. In Nederland was de serie te zien bij Disney Channel, Disney XD en bij Net 5.

Recess op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Recess? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Recess

Recess DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Recess?

koop DVD/Blu ray

Recess YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Recess bekijken? Bekijk op YouTube diverse Recess filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Recess

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Recess. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.