Zoeken

Wonder Team

Het programma Wonder Team was een animatieserie over de avonturen van de 3 huisdieren, namelijk: een schildpad met de naam Tuck, een cavia (geen hamster) met de naam Linny en een eend met de naam Ming Ming. Dit trio reist met hun vliegboot de hele wereld rond om heel veel diverse jonge dieren in nood te gaan redden. De serie is ook bekend onder de naam The wonder pets en Super Team. Er zijn in totaal 42 afleveringen gemaakt. De serie werd uitgezonden tussen 5 november 2007 en 2 juli 2010 door Nickelodeon. Maar er waren nog regelmatig herhalingen te zien op Nickelodeon Junior.

De stemmen waren van Marlies Somers (Ming-Ming het eendje), Mandy Huydts (Tuck de schildpad) en Jimmy Lange (Cavia).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Wonder Team

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Wonder Team. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Wonder Team op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Wonder Team? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Wonder Team

Wonder Team DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Wonder Team?

koop DVD/Blu ray

Wonder Team YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Wonder Team bekijken? Bekijk op YouTube diverse Wonder Team filmpjes.

Songtekst / Lyrics Wonder Team

Songtekst opening

Wonder Team, Wonder Team hulp in nood. We zijn al onderweg met een snelle boot.
We zijn niet sterk en we zijn niet groot. Maar met z’n drieën beter dan de middenmoot.
Aaah Wonder Team!

Songtekst telefoonlied

De telefoon gaat over, wie zou, wie zou dat zijn?
Het is vast een diertje met problemen, ’t is vast een diertje met problemen aan de lijn.

Songtekst Teamwerk lied

Linny, Tuck en ook Ming-Ming, we helpen zonder aarzeling.
Wat maakt ons sterk? Teamwerk! Wat maakt ons sterk? Teamwerk!
Aaah Wonder Team!

 

Gerelateerd

Wat vind jij van Wonder Team? Laat je reactie achter!

Reacties