Medisch Centrum West

headerafbeelding Medisch Centrum West Uitgebracht op 09 Feb 1988 met acteurs: Margreet Blanken, Klaas Hofstra, Rob van Hulst
Medisch Centrum West op IMDB, IMDB cijfer: 6.6

Medisch Centrum West

Medisch Centrum West was een populaire Nederlandse dramaserie. Het speelde zich af in een ziekenhuis en het script is destijds geschreven door Hans Galesloot. MCW werd van 1988 tot 1994 uitgezonden door de TROS. In dit tijdsbestek zijn er in totaal 100 afleveringen gemaakt verdeeld 7 seizoenen. De kijkcijfers varieerde tussen de 3 tot 4,5 miljoen wekelijkse kijkers. De makers besloten om op het hoogtepunt bij aflevering 100 te gaan stoppen. In 1992 won de drama-serie de Gouden Televizier-Ring.

Medisch Centrum West werd opgenomen op een lege etage van het Zuiderzeeziekenhuis in Lelystad. De titelmuziek van de serie is Maladie d’Amour van Robert Strating en Jean Louis Knapper.

CMC

Inmiddels is er een nieuwe Nederlandse medische serie genaamd Centraal Medisch Centrum / CMC. Dit is geen vervolg op Medisch Centrum West / MCW maar het heeft wel overeenkomsten. Het is best begrijpelijk dat je een succes uit het verleden gebruikt als inspiratie voor een nieuwe serie. En ook CMC is redelijk succesvol, in 2018 is een 2e seizoen gelanceerd.

Themesong Medisch Centrum West

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Medisch Centrum West op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Medisch Centrum West? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Medisch Centrum West

Medisch Centrum West DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Medisch Centrum West?

koop DVD/Blu ray

Afbeeldingen gerelateerd aan Medisch Centrum West

Hieronder foto's die iets te maken hebben met de serie Medisch Centrum West (uitgebracht op: 09 Feb 1988).

Poster Medisch Centrum West

Medisch Centrum West YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Medisch Centrum West bekijken? Bekijk op YouTube diverse Medisch Centrum West filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Medisch Centrum West

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Medisch Centrum West. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.