CMC

Uitgebracht op 02 Oct 2016 met acteurs: Ricky Koole, Bram Van der Heijden, Victoria Koblenko (imdb cijfer: 6.9)

De Nederlandse Medische serie CMC (staat voor: Centraal Medisch Centrum speelt zich af in een ziekenhuis (voor een groot deel opgenomen in het Dokter Jansencentrum in Emmeloord). Deze drama serie heeft wel wat overeenkomsten met de klassieke en succesvolle televisieserie Medisch Centrum West uit de jaren tachtig en negentig. CMS werd voor het eerst uitgezonden op 2 oktober 2016. Op 16 december 2016 verschenen de afleveringen van CMS op DVD en op 21 januari 2018 kwam de eerste aflevering van het tweede seizoen op tv. Kijkers zien in de serie Centraal Medisch Centrum verhalen over realistische medische thema’s en ook diverse ethische dilemma’s zoals Alzheimer, maag / lever en darm ziektes, psychische problemen, etc. Maar natuurlijk zien we ook romances tussen doktoren en verpleegsters en spelen er diverse intriges zoals we in een drama serie mogen verwachten.

 

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van CMC

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van CMC. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

CMC op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over CMC? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: CMC

CMC DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van CMC?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan CMC

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie CMC (uitgebracht op: 02 Oct 2016).

CMC

CMC YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van CMC bekijken? Bekijk op YouTube diverse CMC filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *