Kinderen geen Bezwaar

Uitgebracht op 25 Sep 2004 met acteurs: Anne-Mieke Ruyten, Alfred van den Heuvel, Céline Purcell (imdb cijfer: 6.9)

serie kinderen geen bezwaarDe komedieserie Kinderen geen bezwaar werd tussen 2004 en 2013 uitgezonden door de VARA. In de televisieserie volgen we een gewoon gezin met Maud (Anne-Mieke Ruyten) en Gerard (Alfred van den Heuvel). Dit stel heeft elkaar ontmoet dankzij een contactadvertentie. In tegenstelling tot de meer traditionele rollen, is in dit gezin juist Gerard de persoon die kookt, de was doet, strijkt en schoon maakt. Psychologe Maud heeft een praktijk aan huis en is dus de hoofd broodwinner. Er zijn ook twee kinderen, Julia en Daan, en zij komen van eerdere huwelijken van Maud en Gerard (Daan is een zoon van Gerard en Julia is een dochter van Maud). Wat het een beetje ingewikkeld maakt dat is dat Daan eigenlijk een oogje heeft op zijn bonuszus Julia. Julia voelt dat echter niet voor Daan.

Actrice Anne-Mieke Ruyten is na de serie ‘Kinderen geen bezwaar’ te zien geweest in andere series zoals bijvoorbeeld Flikken Maastricht en Bar Gezellig. Céline Purcell (dochter Julia Zegers) was na deze serie nog te zien in GTST en in Centraal Medisch Centrum. Alfred van den Heuvel (Gerard van Doorn) is na deze serie voornamelijk bezig geweest met theater. Joey van der Velden (Daan van Doorn) is na ‘Kinderen Geen Bezwaar’ een beetje afgestapt van televisie en verder gegaan naar radio zoals bij SLAM! en QMusic. Ook doet hij zo nu en dan voice-over werk zoals in de serie Victorius (stem van Beck Oliver).

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Kinderen geen Bezwaar

Krijg een voorproefje van de actie en avontuur in de wereld van Kinderen geen Bezwaar. Bekijk onder andere trailers! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Kinderen geen Bezwaar op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Kinderen geen Bezwaar? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Kinderen geen Bezwaar

Kinderen geen Bezwaar DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Kinderen geen Bezwaar?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Kinderen geen Bezwaar

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Kinderen geen Bezwaar (uitgebracht op: 25 Sep 2004).

Kinderen geen Bezwaar

Kinderen geen Bezwaar YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Kinderen geen Bezwaar bekijken? Bekijk op YouTube diverse Kinderen geen Bezwaar filmpjes.

Populaire programma‘s categorie Nederlandse TV Series

Misschien ook interessant