Error OMDB

Flikken Maastricht

headerafbeelding Flikken Maastricht

Flikken Maastricht

Voormalige detective Floris Wolfs (Victor Reinier) van de Amsterdamse politie is overgeplaatst naar Maastricht. Zijn ervaring met de criminaliteit in een grote stad zoals Amsterdam is een mooie toevoeging aan de agenten met meer lokale ervaring. Het duurt even maar langzaam maar zeker begint hij te wennen en past hij steeds beter in zijn nieuwe rol. Het oplossen van zaken gaat ook goed mede dankzij zijn goede vrouwelijke collega Eva van Dongen (Angela Schijf).

Een andere goede serie met Angela Schijf is Meisje van plezier.

Themesong Flikken Maastricht

Klik hieronder op de afbeelding om de themesong / intromuziek / leader / themalied van deze TV serie te bekijken.

Flikken Maastricht op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Flikken Maastricht? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Flikken Maastricht?

koop DVD/Blu ray

Flikken Maastricht YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Flikken Maastricht bekijken? Bekijk op YouTube diverse Flikken Maastricht filmpjes.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Flikken Maastricht

Bekijk hieronder trailers, fragmenten, interviews en soms volledige afleveringen van de serie Flikken Maastricht. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.