Flikken Maastricht

Uitgebracht op 03 Sep 2007 met acteurs: Victor Reinier, Angela Schijf, Sergio IJssel (imdb cijfer: 7.3)

Voormalige detective Floris Wolfs (Victor Reinier) van de Amsterdamse politie is overgeplaatst naar Maastricht. Zijn ervaring met de criminaliteit in een grote stad zoals Amsterdam is een mooie toevoeging aan de agenten met meer lokale ervaring. Het duurt even maar langzaam maar zeker begint hij te wennen en past hij steeds beter in zijn nieuwe rol. Het oplossen van zaken gaat ook goed mede dankzij zijn goede vrouwelijke collega Eva van Dongen (Angela Schijf).

Een andere goede serie met Angela Schijf is Meisje van plezier.

Themesong Flikken Maastricht

Luister naar de intromuziek van Flikken Maastricht door te klikken op de afbeelding die je hieronder ziet.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Flikken Maastricht

De op Youtube gevonden video beelden van de tv-serie Flikken Maastricht kun je hieronder bekijken. Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Gebruik de scrollbar onderaan de kleine afbeeldingen van de video's om naar rechts te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Flikken Maastricht op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Flikken Maastricht? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Flikken Maastricht

Flikken Maastricht DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Flikken Maastricht?

koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Flikken Maastricht

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Flikken Maastricht (uitgebracht op: 03 Sep 2007).

Flikken Maastricht

Flikken Maastricht YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Flikken Maastricht bekijken? Bekijk op YouTube diverse Flikken Maastricht filmpjes.

Series direct gerelateerd

Misschien ook interessant