Ook dat nog

Uitgebracht op 29 Sep 1989 met acteurs: Aad van den Heuvel, Gregor Frenkel Frank, Sylvia Millecam (imdb cijfer: 6.8)

Ook dat nog, een populair televisieprogramma uitgezonden door de KRO. Ook dat nog! was gebaseerd op het BBC-programma “That’s life”. In het programma werd door een vast panel op grappige wijze problemen van consumenten aan de kaak gesteld. Het programma is begonnen in 1989 won zelfs in 1990 de Gouden Televizier-Ring. Wekelijks keken miljoenen Nederlanders dit grappige en nuttige consumenten programma. Na het hoogtepunt in 1992 (naar schatting ongeveer 3 miljoen kijkers met een uitschieter naar zelfs 4,3 miljoen) zakten de kijkcijfers langzaam in. Verschillende manieren op het programma te vernieuwen hielpen niet. In 2004 besloot de KRO het programma stop te zetten.

Een dieptepunt voor het programma, de betrokken werknemers en de fans van Ook dat Nog was het overlijden van Sylvia Millecam. Sylvia Millecam zat in de tv serie tussen 1989 en 2001. Zij overleed in 2001 aan de gevolgen van borstkanker. Millecam kreeg te horen dat zij borstkanker had maar weigerde een behandeling (borstamputatie en chemotherapie). In plaats daarvan zocht Millecam oplossingen voor haar ziekte via alternatieve geneeswijzen waarbij ze ook werd begeleid door Jomanda. Millecam was een belangrijk onderdeel van het panel van Ook dat Nog en na haar vertrek / overlijden heeft het programma niet meer het succes kunnen behalen zoals in de de negentiger jaren.

Het programma werkte met een vast panel met Aad van den Heuvel (ook bekend van De Nieuwsgier, Brandpunt, Alles is Anders-show, De Ver van mijn Bed-show) presentator tussen 1989 en 1999, opgevolgd door Frits Spits en later door Jeanne Kooijmans. Het “vaste” panel kreeg periodiek een paar frisse leden en zodoende zagen we verschillende bekende Nederlanders plaats nemen achter de desk. Panelleden die het lang hebben vol gehouden waren Hans Böhm (1989-1999), Bavo Galama (1991-1998), Alfred van den Heuvel (1998-2003), Gregor Frenkel Frank (1989-2003) en Sjoerd Pleijsier (1999-2002). Een paar andere bekende personen die hebben meegewerkt aan het programma waren onder andere Karin Bloemen (2003-2004), Daphne Bunskoek (2002-2003), Erik van Muiswinkel (1989-1991) en Sjaak Bral (2001-2004).

Een goede opvolger van Ook dat nog was Kanniewaarzijn met presentator Astrid Joosten. Ik in dit programma werden consumenten problemen, de soms wat vreeemde regelgeving en het nare gedrag van overheden, instanties en bedrijven belicht met een flinke dosis humor.

YouTube Intro filmpjes en/of fragmenten van Ook dat nog

Leuke fragmenten, soms bloopers, afleveringen, trailers, gesprekken en dergelijke kun je bekijken (met betrekking tot Ook dat nog). Veel plezier! Helaas zijn soms filmpjes door Youtube verwijderd en dan zie je een grijs vakje, scroll dan naar een volgend filmpje.

Op dit moment geen videos gevonden voor deze serie.

Gebruik de scrollbar rechts van de kleine afbeeldingen van de video's om naar onderen te scrollen en meer fragmenten / beelden te zien.

Ook dat nog op Wikipedia

Ben je benieuwd wat er nog meer over dit programma is te vinden? Een grote kans dat dit te vinden is op Wikipedia. Wil je meer informatie over Ook dat nog? Bekijk de informatie over deze klassieke serie geboden op Wikipedia: Ook dat nog

Ook dat nog DVD of Blu Ray?

Wil je dit programma of deze serie nog eens terug kijken en ben je op zoek naar de DVD-BOX, DVD collectie of Blu Ray van Ook dat nog?

De leukste liedjes uit de serie Ook Dat Nog!
De leukste liedjes uit de serie Ook Dat Nog! (Films en series)
Tracklist 1 Ook Dat Nog! (2)– Tune "Ook Dat Nog" 0:30 2 Erik van Muiswinkel– Hoek Van Holland 2:24 3 Hans Böhm (2), Sylvia Millecam– Anti-Duivenlied 1:54 4 Gregor Frenkel Frank– Plastic Geld ...


€ 13,59
Toon product
Ook Dat Nog
Ook Dat Nog (Films en series)
Ook Dat Nog is een CD (ALBUM) van Various Artists....


€ 17,99
Toon product
koop DVD/Blu ray

Kijk op BOL of deze serie / of vergelijkbaar te koop is.

Films en seriesFilms en series

Afbeelding gerelateerd aan Ook dat nog

Hieronder foto die iets te maken heeft met de serie Ook dat nog (uitgebracht op: 29 Sep 1989).

Ook dat nog

Ook dat nog YouTube Filmpjes

Meer fragmenten en filmpjes zien? Wil je meer filmpjes van Ook dat nog bekijken? Bekijk op YouTube diverse Ook dat nog filmpjes.

Series direct gerelateerd

Populaire programma‘s categorie TV Programma

Misschien ook interessant

1 gedachte over “Ook dat nog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *